GYM

På Möre Hotell ligger ViMa´s TRÄNINGSCENTER där du som hotellgäst kan träna i ett komplett gym med konditions- och styrkemaskiner , se ViMa´s egna hemsida för mer info.
Pris för hotellgäster: 50:- /dygn

Hotellgäst

Du som hotellgäst är varmt välkommen ner till oss på ViMa´s. Hos oss kan du vara med på någon av passen, se schema eller köra ett träningspass i gymmet.

Du kan också som hotellgäst boka in en personlig tränare uder ditt pass för att ta din träning vidare eller få en bra start på något nytt.

Våra personliga tränare vägleder dig såväl fysiskt som mentalt och målet är ditt. Vad vill du med din träning? Det kan var allt ifrån att få igång en aktiv livstil som att finna kraft till livet. Det kan vara att bli starkare få bättre kondition, kunna springa en 5 km runda eller kanske göra en klassiker…vad vill du?

Våra personliga tränare arbetar ut efter mätningar och gör tester för att finna din status. Dessa lägger vi sedan upp din träning efter så att du ska nå ditt mål på ett så kvalitativt och effektivt sett som möjligt. Hos oss kan du bl.a testa din rörlighet, styrka, kondition, spänst, kroppssammansättning samt koordination.

Personlig tränare bokas i god tid före din ankomst till hotellet på 070-58 31 356

www.vimastraningscenter.se

 

Kommentarer inaktiverade.