BOENDE

Just nu finns det 12 st  hotel rum  på Möre Hotel att boka.

Det finns enkel, dubbel, 2-bädds och flerbäddsrum

  • Egen toalett och dusch
  • Eget rum
  • Simhall ingår
  • Gratis parkering
  • Ej frukost
  • Inklusive sängkläder och handdukar
  • Bemannad reception (mån,tis,tor 8.30-20.00. ons 7.00-20.00, fre 15.00-20.00, lör 11.00-18.00, sö 11.00-15.00)

Enkel rum 400:-/natten
2 Personer i ett dubbel rum 700:-/natten
3 personer i ett rum 900:-/natten
4 personer i ett rum 1000:-/natten

Boka direkt:     +46 (0) 486-214 55
info@morehotell.se

 är ett familjeägt hotell där hög kvalitet och service förenas med en behaglig och avslappnad atmosfär som gör att du som gäst känner dig som mer än hemma.

Vår hotellfrukost ger dig en god start på dagen. För dig som hotellgäst ingår frukosten i rumspriset och serveras i vår frukostmatsal. Om du behöver åka extra tidigt ordnar vi gärna med ett frukostpaket eller en frukostbricka i gästkylen.

Efter en hektisk dag kan du koppla av i bastun och poolen som står till gästernas förfogande. Det finns även en härlig relaxavdelning och ett SPA med sköna behandlingar samt komplett gym och golfbana. Njut av en kopp kaffe eller en kall öl i Bistron eller varför inte läsa dagstidningen i lugn och ro.

Möre Hotell är beläget mellan Kalmar och Karlskrona, i det vackra och lugna Söderåkra i Torsås kommun. Tre mil till Kalmar och fem till Karlskrona med Europaväg 22 gör att Möre Hotell är perfekt som bas för turistande likaväl som golfresenärer och affärsresenärer. Ta avfart mot Söderåkra, Möre Hotell så är du framme efter 150 meter. Parkering och bensinmack för både bilar och bussar finns vid hotellet.

För golfaren är Möre Hotell nära på ett paradis; Möre GK runt knuten, Golftriangeln med Möre, Nybro och Emmaboda GK i närregionen, Binga Golfbana halvvägs till Kalmar, Kalmar GK ligger mindre än en halvtimme bort. Norr om Ölandsbron ligger Saxnäs på Öland. Blickar vi söderut så finner vi Carlskrona GK, Nicklastorp GK & Trummenäs GK.

Hotellet har både egen Bistroservering & A la carte-restaurang, och ett stenkast från hotellet ligger Möre Golfrestaurang med mycket god mat och vacker utsikt över banan. Möre Hotell har regelbundet evenemang som pubkvällar, provningar och temaaftnar både på Hotellet och i Golfrestaurangen.

Receptionen är bemannad mellan klockan 8.00 – 21.00 och här får du den hjälp du behöver. Kaffe, dricka och snacks finns att köpa i receptionen.

Incheckning från klockan 8.00. Garranterad tillgång till rum från klockan 14.00. Möjlighet till bagageförvaring.